Pretemporada

Iniesta ja pensa en un Barça - Vissel Kobe a l'estiu

Iniesta ja pensa en un Barça - Vissel Kobe a l'estiu
Iniesta ja pensa en un Barça - Vissel Kobe a l'estiu
El Barça va comunicar aquest dimecres que la gira de la pròxima temporada es farà a la Xina i al Japó. El club no va parlar de cap rival però aviat es...
Entrevista a Iniesta

El Barça va comunicar aquest dimecres que la gira de la pròxima temporada es farà a la Xina i al Japó. El club no va parlar de cap rival però aviat es va començar a especular que un dels rivals del conjunt blaugrana podria ser el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta. El club japonès és propietat de Hiroshi Mikitani, el màxim responsable de Rakuten, que a la vegada és patrocinador principal del Barça. Veient tots aquests vincles és previsible que es disputi un partit entre aquests 2 equips per potenciar l'aliança en territori nipó.

El mateix Iniesta ha parlat sobre el tema des del Japó i ha reconegut que li faria molta il·lusió enfrontar-se al seu exequip: "Si es pogués complir, seria un moment fantàstic. Seria una oportunitat inèdita tant per a mi com per als aficionats japonesos."

El migcampista manxec ja ha disputat 10 partits amb el Vissel Kobe marcant 2 gols i 1 assistència amb un Vissel Kobe que ocupa l'onzena posició a la taula classificatòria.

COMENTARIS