Notícies

Iniesta: "M'agradaria tornar al Barça però no pel nom"

Iniesta: "M'agradaria tornar al Barça però no pel nom"
Iniesta: "M'agradaria tornar al Barça però no pel nom"
 Com segueix el Barça?"Només he mirat un partit sencer, el Barça - Madrid. És complicat poder-lo seguir pel tema dels horaris però sí que miro...
Andrés Iniesta

 

Com segueix el Barça?

"Només he mirat un partit sencer, el Barça - Madrid. És complicat poder-lo seguir pel tema dels horaris però sí que miro resums i m'informo."

Futur al Barça

"M'agradaria ser on toqui perquè hi estic capacitat, més enllà del cognom o els anys com a jugador."

"Tinc la idea cada vegada més forta d'estar, en un futur, el més a prop possible de la gespa. Espero encara tenir 2 o 3 anys més de joc i ja veurem quan faig la formació."

L'adeu del Barça

"Escoltant l'àudio del meu adeu encara se'm posa la pell de gallina"

El futbol al Japó

"M'ha sorprès en positiu el nivell de joc de Japó, hi ha bons jugadors. Esperem fer una bona campanya amb el meu equip començant de zero."

"L'idioma? Tinc un traductor i sé dir alguna cosa en japonès. Però, en el futbol, el llenguatge és el mateix".

El Barça actual

"Em transmet bones sensacions, la plantilla és molt bona, millor que l'any passat, i els jugadors tenen nivell per complir els objectius. M'és difícil  pels horaris veure els partits del Barça, sí que veig els resums i parlo amb gent que m'informa i estic força al dia".

"No hi haurà Xavis o Iniestas... Però els que hi hagi no tenen perquè ser pitjors, les èpoques passen i a partir d'aquí cal seguir amb el que hi ha i creure en el que es fa."

Dembélé

"No puc dir res perquè no sé què ha passat. Té unes condicions brutals. Si el club aposta per ell, no hi poden haver dubtes i el jugador ha de fer tot els possible. És un jugador del Barça que va costar el que va costar i té molta qualitat, cal treure'n el màxim rendiment."

COMENTARIS