Notícies

Iniesta: "Per plantilla, aquest Barça mereix més Champions. Per mèrits, no"

Iniesta: "Per plantilla, aquest Barça mereix més Champions. Per mèrits, no"
Iniesta: "Per plantilla, aquest Barça mereix més Champions. Per mèrits, no"
Andrés Iniesta ha tornat a Barcelona per gaudir de les vacances de la lliga japonesa mentre espera l'inici de la competició al futbol asiàtic. El manxec...
Iniesta

Andrés Iniesta ha tornat a Barcelona per gaudir de les vacances de la lliga japonesa mentre espera l'inici de la competició al futbol asiàtic. El manxec ha concedit una entrevista a l'Sport  on repassa diferents temes relacionats amb el Barça i la situació de l'equip. Aquestes són les frases més destacades de l'excapità blaugrana.

La Masia

"Aleñá i Riqui Puig? És una gran notícia que jugadors de la casa puguin tenir l'oportunitat i protagonisme. Ens identifiquem amb la gent que porta temps al planter i que som d'aquí. Assolir el primer equip és com un somni. Si ho aconsegueixen, l'important és que aprofitin cada oportunitat, que entrenin bé i aprenguin al costat dels millors."

Tornar al Barça amb Xavi, Piqué, Puyol, ...

"És una idea molt platònica. El futur ens depararà on hem d'estar cada un de nosaltres. Comptem amb l'afecte de la gent perquè hem passat molt temps aquí. En el meu cas particular m'agradaria aportar el que he après i ensenyat. Però són hipòtesis que ja es veuran."

L'estil de joc del Barça

"El més important és que el club mantingui una idea de joc, una identitat. A partir d'aquí s'han de trobar els jugadors més adequats per fer-ho. Res serà igual que abans, però això no vol dir que el que vingui no hagi de ser bo o igual de bo."

El Barça actual

"El veig com sempre. Ambiciós i amb aspiracions a tot. Després, hi ha moments en què surt millor o pitjor. Per plantilla, aquest equip mereix més Champions de les que ha guanyat. Per mèrits, no. Ens hem quedat una mica lluny. Tant de bo aquesta temporada es pugui fer el pas que ha faltat en els últims anys."

Messi, capità

"No crec que sigui una cosa nova per a ell. Ja fa molt temps que és aquí, amb protagonisme i incidència en tot. El braçalet de primer capità ha de ser un estímul afegit per a ell."

La vida al Japó

"Sempre busco estar feliç i content. I al Japó estem molt bé. Han estat mesos intensos d'adaptació i de situar-nos però estem bé. La gent ens ha acollit molt bé."

COMENTARIS