Notícies

Iniesta: "Un nou triplet? Estan preparats i capacitats"

"Si pogués esborrar una nit, seria la de Roma"

Iniesta: "Un nou triplet? Estan preparats i capacitats"
Iniesta: "Un nou triplet? Estan preparats i capacitats"

"Si pogués esborrar una nit, seria la de Roma"

Entrevista a Iniesta

Andrés Iniesta ja ha començat la temporada al Japó amb el Vissel Kobe amb la intenció de guanyar la lliga en un equip on coincideix amb alguns exblaugrana com Sergi Samper o David Villa. Tot i això, l'excapità continua seguint el Barça i ha explicat quines sensacions té de cara el tram final de temporada en una entrevista al Marca.

La temporada del Barça

"No estic d'acord amb que el Barça hagi perdut la brillantor aquest any. L'equip està fent una temporada perfecta, estan sent eficaços i se segueixen diferenciant per la seva manera de fer les coses."

El triplet

"Estan capacitats i preparats. Han de donar el que els quedi i tenir en compte l'avís de l'any passat per fer un pas més."

Una nit per esborrar

"Triaria la nit de Roma. Per tot... Sabia que era el meu últim partit a Europa, estàvem fent una temporada perfecta, el resultat era favorable... En una nit nefasta va caure un somni que teníem a nivell col·lectiu i personal, va ser la nit més dolorosa."

Champions aconseguides al Barça

"Mai en aquests anys he sentit que fóssim inferiors a qualsevol equip, per plantilla i per capacitat podríem haver guanyat alguna Champions més. Però, al final, cadascú ha d'estar orgullós del que ha aconseguit."

"Segurament els jugadors del Madrid enyoren no haver guanyat més Lligues, igual que els del Barça podíem haver guanyat alguna Champions més, però no pots escollir... És molt fàcil plantejar la pregunta, però jo competeixo per guanyar-ho tot perquè tot té moltíssim valor."

COMENTARIS