Buzz

Isco explota a la xarxa amb un dard a Solari

Isco explota a la xarxa amb un dard a Solari
Isco explota a la xarxa amb un dard a Solari
Isco Alarcón ha estat el gran perjudicat per l'arribada de Solari a la banqueta del Reial Madrid. El migcampista malagueny ha desaparegut completament de...
isco twitter

Isco Alarcón ha estat el gran perjudicat per l'arribada de Solari a la banqueta del Reial Madrid. El migcampista malagueny ha desaparegut completament de les alineacions i aquest dijous no va disputar ni un minut del clàssic de Copa al Camp Nou.

Un exfutbolista del club blanc, Rubén de la Red, va parlar sobre la situació del migcampista a EFE i va ser contudent: "Isco ha de saber que el Madrid no espera a ningú. Tots molt bons i, qui no està a l'altura, és passat per sobre pels seus companys."

Les declaracions no s'han quedat aquí perquè el mateix Isco les ha contestat a través de les xarxes socials amb un missatge contundent que inclou un dard enverinat a Solari: "Totalment d'acord amb De la Red, però quan no gaudeixes de les mateixes oportunitats que els teus companys, la cosa canvia... Tot i això, continuo treballant i lluitant molt a l'espera de les oportunitats. Hala Madrid!"

La piulada està generant molts comentaris a Madrid i també evidencia la gran distància que hi ha entre el migcampista i el tècnic del Madrid. Com resoldran el Cas Isco?

COMENTARIS