Ja preparen la Cibeles

Ja preparen la Cibeles
Ja preparen la Cibeles
Dissabte van viure el dia esperat. El dia de la retallada de punts. I després d'un mes de decepcions, van tenir motius clars per somriure. Però ja se sap...

| ©Getty Images #493688283

Dissabte van viure el dia esperat. El dia de la retallada de punts. I després d'un mes de decepcions, van tenir motius clars per somriure. Però ja se sap que ells són com són i no es queden en el somriure. Més d'un va haver-se de contenir per no anar a Cibeles. La celebració pel títol de Lliga es comença a preparar.

Perquè aquí a Madrid són d'extrems. Passen de voler fer fora Ancelotti perquè la Lliga està impossible a posar les tanques al voltant de la seva deessa preferida preveient una celebració. I és que a mida de repetir-ho alguns mitjans de comunicació, han comprat el missatge. Si ho guanyen tot d'aquí al final, seran campions.

El convenciment que el Barça es deixarà punts pel camí és total. Tan segurs n'estaven que la decepció de veure els blaugrana guanyar a Vigo va ser contundent. Però dissabte, amb el gol final del Sevilla, tot va posar-se al lloc que creien que havia d'estar.

El convenciment que el Barça es deixarà punts pel camí és total

El Madrid necessita guanyar aquesta lliga com l'aire que respira. El balanç de Florentino Pérez és lamentable. Va tornar a la presidència el 2009 i només ha guanyat des de llavors una Lliga. Xifres que no es corresponen amb el president que s'emiralla i aspira a superar Santiago Bernabéu.

Així que si, veure's a només dos punts del Barça és per ells ja una victòria. Confien molt en el València al Camp Nou, en el derby de Cornellà i, quines coses, en l'Atlètic de Madrid. De fet, li desitjen tot el mal del món als de Simeone per tal que arribin al partit contra el Barça amb la 3a plaça en joc. I sí, aquell dia els animaran. Perquè ells no miren el seu calendari. Ells compten a guanyar-ho tot. De fet, ja preparen la Cibeles.

COMENTARIS