Notícies

Joan Soteras pren possessió de la presidència de la FCF

El predecessor de Soteras i vicepresident de la RFEF, Andreu Subies, ha assistit a l’acte per mostrar el seu suport a la Junta

Joan Soteras pren possessió de la presidència de la FCF
Joan Soteras pren possessió de la presidència de la FCF

El predecessor de Soteras i vicepresident de la RFEF, Andreu Subies, ha assistit a l’acte per mostrar el seu suport a la Junta

Joan Soteras, nou president de la FCF

Joan Soteras ja exerceix com el 55è president de la Federació Catalana de Futbol després que aquest migdia s’hagi celebrat l’acte de presa de possessió del càrrec. Soteras ha estat elegit sense eleccions perquè va presentar l’única candidatura que va passar el tall dels avals durant el procés electoral. Així doncs, ell i la seva Junta Directiva dirigiran l’FCF durant els propers quatre anys.

A l’acte han assistit el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el del Girona FC, Delfí Geli; el vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont; i el vicepresident de la RFEF i predecessor de Soteras al càrrec, Andreu Subies. També hi ha estat present el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteva i altres presidents i vicepresidents de diferents clubs, tant professionals com amateurs.

A l’hora dels discursos, el nou president de la federació, Joan Soteras, ha agraït la confiança rebuda de la majoria dels clubs “per poder tenir quatre anys per endavant per seguir treballant pel futbol català i portar la Federació Catalana de Futbol al punt més alt possible. Per a mi és un autèntic plaer estar aquí, ja que porto tota una vida vinculat al futbol català, primer al club del meu cor, que tothom sap que és arlequinat, i després com a vicepresident primer de la Federació gràcies a la confiança d’Andreu Subies”. Soteras ha afegit que “continuem amb la voluntat de seguir col·laborant amb les principals institucions esportives del país per fer més fort l’esport a Catalunya, així com seguir lluitant perquè el futbol català tingui el pes que mereix a la RFEF, amb qui seguirem potenciant l’actual relació de col·laboració institucional que ens uneix”.

Soteras ha reiterat que “des que vam arribar a la Federació, amb l’esforç de tots, hem aconseguit estabilitzar-la i l’hem convertit en un model, no només per la resta de federacions a nivell català, sinó també estatal. Avui, però, és dia de parlar de futur, de quatre anys plens de projectes molt esperançadors i il·lusionants. Recollim un llegat immillorable per continuar fent créixer el futbol català”. El nou mandatari de l’FCF ha assegurat que “la Federació Catalana de Futbol forma part essencial en el batec de Catalunya. Som conscients de la responsabilitat que tenim. Estem al servei del futbol català, dels seus clubs i dels seus presidents”.

COMENTARIS