Notícies

Jordi Alba: "El premi 'The Best' és una mentida"

"Messi menja en una taula a part"

Jordi Alba: "El premi 'The Best' és una mentida"
Jordi Alba: "El premi 'The Best' és una mentida"

"Messi menja en una taula a part"

Messi Jordi ALba

Després de la gran exhibició de Messi i el Barça a Wembley, Jordi Alba va comparèixer davant els mitjans de comunicació a la zona mixta i va criticar que el premi 'The Best' no l'hagi guanyat el davanter blaugrana: "El premi 'The Best' és una mentida. Modric és un dels millors jugadors del món, no hi ha dubte, però Messi menja en una taula a part, juga a un altre nivell." El lateral també va parlar sobre la implicació defensiva de l'argentí a l'hora de pressionar la defensa rival i va deixar clar que "quan el Leo corre, tothom ho ha de fer, no hi ha més."

El de l'Hospitalet també va analitzar el canvi de rendiment que va oferir l'equip després d'acumular 3 ensopegades seguides a la Lliga: "Si juguéssim tots els partits com avui, guanyaríem tots els títols cada any. Però és molt complicat jugar així sempre. A La Lliga hem fallat però ara ens hem d'aixecar i millorar."

Finalment, Alba també va parlar sobre les crítiques rebudes i va dir: "No em correspon a mi dir si les crítiques han estat exagerades o no, però avui era un bon escenari perquè la gent deixés de pensar segons quines coses..."

COMENTARIS