Jugadors

Jordi Alba: "Li dic a Miranda que tingui paciència"

Jordi Alba: "Li dic a Miranda que tingui paciència"
Jordi Alba: "Li dic a Miranda que tingui paciència"
Jordi Alba està realitzant un dels millors inicis de temporada des que va arribar al Barça. El lateral ha atès el diari Sport i ha analitzat l&rsquo...
Jordi Alba Bartomeu

Jordi Alba està realitzant un dels millors inicis de temporada des que va arribar al Barça. El lateral ha atès el diari Sport i ha analitzat l’actualitat de l’equip. 

Millor record

“Els títols. Per sort, des que soc aquí, menys en una temporada sempre hem conquerit títols. També els partits importants de Champions, recordo un 4-0 al Milan on vaig marcar l'últim gol”.

Renovació

"La meva il·lusió és quedar-me al Barcelona. Costa moltíssim arribar fins aquí com per haver d’anar-te'n. Tinc aquí la meva família, el seu suport, el de l'afició i dels meus companys. No crec que en un altre costat sigui més feliç que aquí”.

“En futbol mai se sap [si acabaràs marxant], però repeteixo que la meva intenció és la de quedar-me aquí. Mai m'he vist fora del Barcelona. Des que soc al Barça és la meva il·lusió, amb el pas dels anys veig que he anat creixent molt més i noto molt més l'afecte de la gent”. 

Connexió amb Messi

“Des que vaig arribar al Barça sempre hem tingut un bon feeling, tant dins com fora del camp. Sí que és veritat que arran que hem anat jugant més partits ens hem anat entenent molt millor i a dia d'avui Leo em coneix a la perfecció”. 

Objectius

“La il·lusió és guanyar tots els títols. És cert que portem anys quedant-nos als quarts de la Champions i aquest any volem passar aquesta barrera: no és gens agradable com vam caure l'any passat, i més veient com estava l'equip, però això té la Champions, que un dia dolent el pagues i aquest any estem en aquest sentit amb les piles més posades que altres anys”.

Entrenadors

“Tots els entrenadors que he tingut han estat per a mi boníssims. Des de Tito, al 'Tata' Martino, Luis Enrique i Valverde ara. És veritat que amb Valverde em sento molt còmode, m'ha donat una confiança brutal des del minut 1, des que va arribar al Barça. Em sento estimat tant pel míster com el cos tècnic, em sento valorat per ells i estic molt a gust treballant amb ells”.

Relleu al lateral

“Són xavals molt joves. Moltes vegades parlo amb Miranda, també tinc bona relació amb Cucurella perquè pujava molt amb nosaltres abans. Li dic a en Miranda que tingui paciència, intento parlar amb ell, és un xaval molt jove, al final jo vaig venir al Barcelona amb 23 anys i no és fàcil entrar, tenir minuts, és un club molt important que té una exigència mental i física brutal . Té un bon joc, el xaval també vol aprendre moltíssim i segur que li anirà bé a la vida per com és i com juga”.

COMENTARIS