Notícies

Jordi Alba: "Mai hi ha hagut mals rotllos amb Dembélé"

Jordi Alba: "Mai hi ha hagut mals rotllos amb Dembélé"
Jordi Alba: "Mai hi ha hagut mals rotllos amb Dembélé"
Jordi Alba ha explicat com ha viscut el vestidor del Barça la situació amb Ousmane Dembélé. En un acte de la marca esportiva que el patrocina, el...
Jordi Alba

Jordi Alba ha explicat com ha viscut el vestidor del Barça la situació amb Ousmane Dembélé. En un acte de la marca esportiva que el patrocina, el lateral blaugrana també ha comentat altres temes d'actualitat com l'enfrontament contra el Llevant a la Copa o la seva possible renovació.

Cas Dembélé

"És un jugador important per a nosaltres. És jove i qualsevol es pot equivocar però dins del vestidor no hi ha hagut mals rotllos amb Dembélé. Està complint al terreny de joc i tot el que pugui millorar fora, millor." 

La renovació

"Ja vaig dir que és un tema que vull aparcar. Estic tranquil,  jo  vull seguir molts anys al club , però el club també té alguna cosa i mira el millor per a ell".

Fitxar Morata?

"Ja fa molts anys que juga a un gran nivell, és un bon amic meu. Els bons jugadors i la bona gent ten lloc al Barça . Però és una decisió del club i no sé si l'interès és real o  no."

El Llevant

"És un rival difícil, l'afició pressiona moltíssim i ha millorat molt des de l'arribada de Paco López. És una competició que ens ha anat molt bé els últims anys."

COMENTARIS