Notícies

Jordi Alba: "Sembla que només guanyar la Lliga és una temporada perduda..."

Jordi Alba: "Sembla que només guanyar la Lliga és una temporada perduda..."
Jordi Alba: "Sembla que només guanyar la Lliga és una temporada perduda..."
Jordi Alba va presentar aquest dilluns el seu campus i va reflexionar sobre la temporada del Barça. El lateral esquerre va demanar que es valori més la...
jordi alba campus

Jordi Alba va presentar aquest dilluns el seu campus i va reflexionar sobre la temporada del Barça. El lateral esquerre va demanar que es valori més la consecució de la Lliga i va parlar sobre la dificultat de poder guanyar un triplet.

El balanç de la temporada

"M'hauria agradat acabar d'una altra manera, a nivell individual i col·lectiu, guanyant títols. Ens estem malacostumant però la història diu que no és fàcil guanyar. Hauríem d'assaborir la Lliga d'una altra manera perquè costa moltíssim. Ara sembla que només guanyar la Lliga és una temporada perduda... 

"La il·lusió era guanyar la Champions i la Copa. Ho teníem a prop per aconseguir els tres títols, però no ha pogut ser. L'altre dia contra el València l'equip ho va intentar. Aquesta és la reflexió."

L'estat anímic

"Anímicament, jo em trobo bé. Està clar que és un moment fotut per a mi i per a tot l'equip."

Anàlisi individual

"A nivell personal, ha estat la millor temporada de la meva carrera, llevat d'aquests dos partits. Ho intento donar tot en el terreny de joc. En algunes accions no he sortit vencedor, però és d'humans. No es poden guanyar tots els duels ni sempre es pot estar a la perfecció. Tots els humans cometem errors i no me n'avergonyeixo."

COMENTARIS