Notícies

Jordi Cruyff, nou entrenador del Chongqing Lifan xinès

Jordi Cruyff, nou entrenador del Chongqing Lifan xinès
Jordi Cruyff, nou entrenador del Chongqing Lifan xinès
Fa uns mesos Jordi Cruyff va sonar com a possible reforç per a la direcció esportiva del Barça però ell mateix va descartar aquesta possibilitat dient...
JORDI CRUYFF

Fa uns mesos Jordi Cruyff va sonar com a possible reforç per a la direcció esportiva del Barça però ell mateix va descartar aquesta possibilitat dient que "no em veig en l'actual esquema de la secretaria tècnica del Barça."

El fill de Johann ha decidit abandonar el càrrec de director esportiu del Maccabi Tel Aviv i tornar a les banquetes com a entrenador. L'oferta que, finalment, ha acceptat és la del Chongqing Lifan, que competeix a la Superlliga Xina i que fins al mes de juliol havia estat dirigit pel portuguès Paulo Bento.

En les seves primeres declaracions, Jordi Cruyff va reconèixer la il·lusió per aquest nou projecte i els reptes de futur que tenia: "Fa temps que segueixo l'evolució del futbol xinès des de la distància. Es parla molt dels fitxatges de grans estrelles, però també hi ha ganes de crear una bona base de treball per seguir creixent de forma sostenible i això és una cosa que he vist al Chongqing Lifan."

COMENTARIS