Mercat

Jordi Mestre: "De Ligt no està fitxat"

Jordi Mestre: "De Ligt no està fitxat"
Jordi Mestre: "De Ligt no està fitxat"
La direcció esportiva del Barça segueix treballant per enllestir les incorporacions de la temporada vinent. El vicepresident esportiu del club, Jordi Mestre,...

La direcció esportiva del Barça segueix treballant per enllestir les incorporacions de la temporada vinent. El vicepresident esportiu del club, Jordi Mestre, ha analitzat a Sky l’actualitat del mercat.

De Ligt

"No sé per què ho diuen [que està signat] perquè no ho està”. 

“Piqué evidentment, si no és el millor central del món, és un dels millors. Després tenim incorporacions molt importants com són Lenglet, Umtiti, hem fitxat un jugador molt jove que és Todibo... els que tenim són d'altíssim nivell”. 

“En el cas de De Ligt, quan acabi la temporada parlarem amb el director esportiu i farem un balanç de la temporada i parlarem de la temporada següent. No de De Ligt eh, parlarem del que ells diguin".

Rakitic 

"Rakitic té contracte, el vam renovar l'any passat, i és un gran jugador, molt important a la plantilla i és una persona sensacional. Nosaltres estem encantats amb Rakitic". 

Pogba 

"Pogba li agrada a tothom, però això no vol dir que tots els jugadors que ens agraden vinguin al Barça. M'agrada molt: no es pot discutir la qualitat de Pogba i tampoc es pot discutir la qualitat de jugadors com Salah o Hazard, són de qualitat top. Però no tots futbolistes top i que m'agraden vindran a l'equip". 

COMENTARIS