Club

Josep Vives: "Hi ha persones que expliquen les coses d'una manera esbiaixada"

Josep Vives: "Hi ha persones que expliquen les coses d'una manera esbiaixada"
Josep Vives: "Hi ha persones que expliquen les coses d'una manera esbiaixada"
Josep Vives, portaveu de la directiva del FC Barcelona, ha atès la trucada d'El Matí de Catalunya Ràdio per contestar Mònica Terribas sobre l'...
Josep Vives

Josep Vives, portaveu de la directiva del FC Barcelona, ha atès la trucada d'El Matí de Catalunya Ràdio per contestar Mònica Terribas sobre l'actualitat blaugrana: l'operació contra la falsificació d'entrades pel Barça-Madrid i l'oferta de Mediapro per quedar-se amb els drets del nom del Camp Nou.

L'operació contra la falsificació d'entrades pel Barça-Madrid

"És una operació de gran abast. Pel que sabem fins ara, s'ha entrat a la seu de 9 empreses, però ho hem d'acabar de precisar. Ens ha arribat la notícia d'unes 10 detencions".

"Ens personarem en el procés perquè hem d'arribar fins al final. [...] Estem parlant d'unes 2.822 entrades".

Les xarxes organitzades

"És una notícia que va en la línia del que pretenia el club: atacar les xarxes organitzades. El club ha col·laborat amb la fiscalia des del primer moment".

"A banda de persones de la massa social que hagin pogut actuar irregularment, el problema de fons que tenim són les xarxes organitzades, les màfies, les empreses".

L'oferta de Mediapro de 300 milions pel nom de l'Estadi

"És un titular que no respon a la veritat. Va ser una oferta ni tan sols per escrit que oferia un pagament a termini sense interessos, que era totalment inviable".

"En les condicions per fer-ho, els diners s'han d'abonar durant l'execució del projecte. [...] Fent números, acabarien sent un 165 milions en 20 anys".

L'exigència de retirar la querella a Sandro Rosell

"El que vam dir és que si ens hem de posar a treballar junts s'ha de solucionar els litigis oberts i els impagaments de Mediapro pendents, però no va ser això el que no va fer que prosperés l'oferta. Hi ha persones que expliquen les coses d'una manera esbiaixada".

COMENTARIS