Notícies

Josep Vives: “La porta de Neymar ni s’obre ni es tanca”

Josep Vives: “La porta de Neymar ni s’obre ni es tanca”
Josep Vives: “La porta de Neymar ni s’obre ni es tanca”
Josep Vives ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar els acords de l’última junta directiva i no ha volgut entrar en detalls sobre...
Josep Vives

Josep Vives ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar els acords de l’última junta directiva i no ha volgut entrar en detalls sobre el mercat. 

Neymar

"No parlem mai del mercat i no ho fem perquè no ens agradi, perquè ens agrada parlar de mercat. Però si parlem de jugadors ens perjudiquem i és una falta de respecte. Ignorem què vol fer el PSG".

“No puc descartar res perquè no forma part de les meves competències. Però és que no parlarem de Neymar ni de ningú. Si tenim un tracte tancat en forma d'entrada o sortida, ho comunicarem".

"No es deixa una porta oberta ni tancada. Per tots són coneguts els fets que es van produir. Els hem explicat. És un jugador del PSG i des d'aquí no parlem ni de Neymar ni de ningú. És del PSG. No ho farem aquí. Perquè seria un parany i seria perjudicar-nos”.

Griezmann 

"No farem comentaris sobre les declaracions de Gil Marín. Aquí comuniquem coses que estan tancades”.

“No volem polemitzar amb Gil Marín”.

Naming rights

“No busquem un contracte de title rights sinó el millor contracte de title rights. El mercat va canviat. Quan es va plantejar per primera vegada, el 2014, la situació no era igual. Som la marca més important del planeta i si hem de signar un contracte que comprometi el cognom del contracte a llarg termini, ha de ser el millor contracte possible”.

COMENTARIS