Mercat

Jovic, molt a prop del Madrid

Jovic, molt a prop del Madrid
Jovic, molt a prop del Madrid
Luka Jovic, un dels davanters que més ha seguit el Barça els últims mesos, té molts números per acabar al Madrid. Diversos mitjans asseguren que el club...
Luka Jovic

Luka Jovic, un dels davanters que més ha seguit el Barça els últims mesos, té molts números per acabar al Madrid. Diversos mitjans asseguren que el club blanc ha accelerat les negociacions per incorporar el davanter serbi de l'Eintracht de Frankfurt, que aquest dimecres va executar l'opció de compra per 8 milions d'euros al Benfica.

L'interès del Barça es va refredar les últimes setmanes davant la possibilitat de poder fitxar un davanter amb més experiència i polivalència com Griezmann. Davant aquesta possibilitat, el club blaugrana va decidir esperar sobre Jovic i el futbolista tampoc veia clara l'opció del Camp Nou perquè hauria estat suplent de Luis Suárez. El representant del jugador, fins i tot, va assegurar que "tenim diverses propostes, inclosa una del Barça, però el Luka no està segur de tenir minuts allà."

En canvi, el Madrid pot garantir-li a Jovic la titularitat garantida en un equip que necessita nous fitxatges per la pròxima temporada i on Jovic podria aportar el golejador que ha trobat a faltar l'equip aquesta campanya. L'operació podria rondar els 60-70 milions d'euros del traspàs i un 30% anirien al Benfica.

COMENTARIS