Mercat

Jovic prioritza el Barça: l'Eintracht no té pressa

Jovic prioritza el Barça: l'Eintracht no té pressa
Jovic prioritza el Barça: l'Eintracht no té pressa
Luka Jovic és un dels noms de moda del futbol europeu. El davanter de 21 anys viu un gran estat de forma amb l'Eintracht de Frankfurt i la selecció...
Jovic

Luka Jovic és un dels noms de moda del futbol europeu. El davanter de 21 anys viu un gran estat de forma amb l'Eintracht de Frankfurt i la selecció sèrbia. Si la setmana passada un gol seu va servir per eliminar l'Inter a l'Europa League, aquest dimecres va marcar el gol de l'empat de Sèrbia contra Alemanya. Enguany ja suma 23 gols en 38 partits i cada dia que passa, el seu preu augmenta.

El Barça ja fa mesos que el segueix però encara no ha fet el pas endavant per decantar-se. Sobre la taula té altres noms com el de Griezmann, Rodrigo o André Silva però bona part de la direcció esportiva aposta per Jovic i pròximament hi poden haver moviments.

Una de les novetats que aporta la Cadena SER és que el futbolista ha decidit prioiritzar el Barça per davant d'altres clubs El serbi veu amb bons ulls la proposta de ser el successor de Luis Suárez a mig termini i creu que el seu futbol encaixaria amb l'estil blaugrana.

El problema que hi pot haver és que l'Eintracht de Frankfurt no té cap pressa per tancar una venda i és concsicent que si el jugador segueix en aquest estat de forma, el preu pot augmentar significativament fins al final de temporada. Si fa un mes es parlava que el preu dels jugadors rondaria els 40 milions, ara ja es parla que la quantitat no baixaria dels 60 i el club alemany es frega les mans mentre Jovic continua fent gols.

COMENTARIS