Mercat

Juanfran: "Si Godin s'hagués quedat, potser Griezmann també"

Juanfran: "Si Godin s'hagués quedat, potser Griezmann també"
Juanfran: "Si Godin s'hagués quedat, potser Griezmann també"
Juanfran va reconèixer en un acte que la possible arribada de Griezmann al Barça convertiria l’atac blaugrana en un trident temible. Griezzman, al...
griezmann

| @antogriezmann

Juanfran va reconèixer en un acte que la possible arribada de Griezmann al Barça convertiria l’atac blaugrana en un trident temible. 

Griezzman, al Barça

"Si Griezmann marxés al Barça seria difícil de superar aquesta davantera amb Messi-Griezmann-Suárez. És el trident somiat per qualsevol entrenador”.

Reacció de Simeone

“Simeone està fastiguejat amb la sortida de Griezmann perquè hi ha una gran relació entre ells, també personal. Tots dos s'han ajudat molt aquests anys. Les famílies es coneixen i s'estimen molt. El míster amb Antoine ho ha passat malament però va dir que li anava a donar suport al 100% i això el dignifica com a persona i la decisió que prengui ha estat amb ell".

Factor Godín

"Hi ha alguna  cosa que em diu que si Godin no hagués marxat Griezmann podria haver seguit. Són íntims. A Antoine li cau l'ànima per Diego, és la realitat. Són germans. No crec que sigui definitiu però ha pogut influir en la seva decisió”


COMENTARIS