Notícies

Keita Baldé no va a la selecció per un error en un mail

Keita Baldé no va a la selecció per un error en un mail
Keita Baldé no va a la selecció per un error en un mail
El català de l'Inter Keita Baldé no pot anar amb la selecció del Senegal durant aquesta aturada per un problema burocràtic. La federació senegalesa va...
Keita Baldé

El català de l'Inter Keita Baldé no pot anar amb la selecció del Senegal durant aquesta aturada per un problema burocràtic. La federació senegalesa va convocar el futbolista però l'Inter de Milà es nega a cedir-lo perquè la petició va arribar fora dels terminis que estableix la FIFA.

Des de la selecció han admès la culpa i asseguren que el retard en la petició es deu a un error a l'hora d'enviar la petició, ja que la van enviar a una adreça de correu electrònic equivocada. Així, l'exfutbolista del planter del Barça es perdrà el partit davant Guinea Equatorial corresponent a la classificació per a la pròxima copa d'Àfrica, una competició per a la qual Senegal ja està classificada.

Cal recordar que Keita Baldé va arribar a vestir la samarreta de la selecció catalana en un amistós l'any 2015 quan començava a despuntar a la Lazio. Posteriorment, la selecció espanyola va intentar-lo convèncer però ell va escollir jugar amb el Senegal, el país on van néixer els seus pares.

COMENTARIS