Champions League

Klopp: "El 3-0, sense Salah ni Firmino... però sortirem a guanyar"

Klopp: "El 3-0, sense Salah ni Firmino... però sortirem a guanyar"
Klopp: "El 3-0, sense Salah ni Firmino... però sortirem a guanyar"
Jürgen Klopp ha lamentat les baixes de Salah i Firmino per al partit de tornada de les semifinals de la Champions d'aquets dimarts contra el...
klopp rp

Jürgen Klopp ha lamentat les baixes de Salah i Firmino per al partit de tornada de les semifinals de la Champions d'aquets dimarts contra el Barça. El tècnic alemany ha reconegut que estan en una situació molt complicada però ha dit que l'únic objectiu que tindran serà intentar aconseguir la victòria davant el conjunt blaugrana.

L'estat de Salah

"Pateix una commoció cerebral i no li permeten jugar. Ell se sent bé però, des del punt de vista mèdic, no està el suficientment bé. Està desesperat però no pot jugar."

Tots els problemes

"Ni Salah ni Firmino estaran disponibles contra el Barça, però sortirem a guanyar. La situació del 3-0 en contra i les baixes no és el que esperàvem per jugar el segon partit. Intentarem guanyar el partit i esperem que, si en algun moment tenim l'oportunitat de passar, ho poguem aconseguir.  Hem de fer una gran actuació i sabem que tindrem el suport de la grada."

"Hem de marcar quatre gols al Barcelona per passar i no tenim a dos dels millors davanters del món, això fa la cosa molt més difícil. Estem preparats per intentar-ho. Cal anar pas a pas. Cal ser molt forts en defensa i en atac."

Evitar el gol

"No només hem de marcar 3 o més gols, tenim també d'evitar que ells marquin. Tinc un equip tan meravellós que ho intentarem fins al final i sortirem al 100%".

La comparació amb la Roma

"La Roma va marcar un gol fora de casa i nostores, no. Això és una gran diferència".

Què han de canviar respecte l'anada?

"El resultat... Vam jugar molt bé, vam disposar d'oportunitats però vam caure 3-0. Hem de seguir en la mateixa línia."

COMENTARIS