Champions League

Klöpp: "La frase de Messi sobre la Champions era com una amenaça"

Klöpp: "La frase de Messi sobre la Champions era com una amenaça"
Klöpp: "La frase de Messi sobre la Champions era com una amenaça"
Jürgen Klöpp ha analitzat en sala de premsa el partit contra el Barça i ha assenyalat la frase de Messi de principis de temporada sobre la Champions com una...

Jürgen Klöpp ha analitzat en sala de premsa el partit contra el Barça i ha assenyalat la frase de Messi de principis de temporada sobre la Champions com una amenaça. 

Firmino

“Si està al cent per cent, segur que jugarà”.

Camp Nou

“Aquests periodistes sempre em fan respondre mil preguntes. Tots parleu d'aquest tema. A mi m'encanta el Barcelona, m'encanta el Camp Nou. Vull fer un gran futbol aquí i guanyar ¿Se’m permet o no?

“El Barça no només és Messi, però hi ha Messi. I ens hem de concentrar en ell i en la resta. Messi va dir que volien guanyar la Champions a la pretemporada i això ja ho vaig veure com una amenaça per a tots els altres, però nosaltres també volem guanyar la Champions. Però ja sabem que Messi és el millor”.

Coutinho

“El trobo a faltar, però hem sobreviscut a ell i les coses no ens han anat tan malament”

Partit

“Aquesta temporada hem jugat partits molt complicats contra el Manchester City, però ens agraden els partits difícils. Sabem que patirem, però també que tindrem oportunitats. Per a nosaltres serà molt emocionant jugar contra el Barça”.

Precedents

“Sabem que tots els que vénen aquí perden, però he vist partits contra la Reial Societat i el Llevant i els ha costat”.

COMENTARIS