Mercat

Koeman: "Està clar que De Ligt voldrà fer el salt a una lliga major"

Koeman: "Està clar que De Ligt voldrà fer el salt a una lliga major"
Koeman: "Està clar que De Ligt voldrà fer el salt a una lliga major"
El seleccionador holandès, Ronald Koeman, ha parlat sobre la possibilitat que un futbolista com Matthijs de Ligt acabi marxant de l'Ajax per fitxar...
Koeman Holanda

El seleccionador holandès, Ronald Koeman, ha parlat sobre la possibilitat que un futbolista com Matthijs de Ligt acabi marxant de l'Ajax per fitxar per a un gran club europeu. El Barça és un dels clubs que més s'ha interessat per aquest defensa central de només 19 anys que tants elogis està rebent d'entrenadors i companys. 

El futur de Di Ligt

"Està clar que un jugador com Matthijs de Ligt decidirà en un moment o altre fer un pas endavant cap a una lliga més gran, cap a un nivell superior. Malauradament, els jugadors cada vegada marxen d'Holanda més joves."

"He parlat amb ell sobre el fet que pensi que no se senti realitzat en una lliga com l'holandesa."

El nivell d'Holanda

"Ja et pots imaginar la diferència entre jugar un partit a la Lliga de Campions i després un partit de lliga al camp de l'Excelsior, fora de casa i en gespa artificial. La intensitat de la lliga holandesa és un punt menor, com la competició. Pot jugar cada partit com si fos una final però l'atmosfera, l'estadi, la gespa... És tot diferent."

COMENTARIS