Jugadors

L'1x1: Valverde passa revista a la plantilla del Barça

El tècnic ha parlat sobre diversos jugadors en una entrevista als mitjans del club

L'1x1: Valverde passa revista a la plantilla del Barça
L'1x1: Valverde passa revista a la plantilla del Barça

El tècnic ha parlat sobre diversos jugadors en una entrevista als mitjans del club

Ernesto Valverde ha concedit una entrevista als mitjans oficials del Barça on ha parlat sobre diversos noms propis del club blaugrana. El tècnic ha analitzat el rendiment dels jugadors i també el seu comportament en la segona temporada al capdavant de la banqueta blaugrana.

Murillo

"Buscàvem un jugador que tingués experiència, que conegués la Lliga i que es pogués incorporar immediatament, a part de les connotacions econòmiques que pugui tenir el club."

Messi

"D'ell em quedo amb el grau que té de responsabilitat respecte a l'equip. És una cosa que es nota en cada partit, en cada competició. Té un sentit de la responsabilitat cap a l'equip molt gran."

"El que fa és difícil fer-ho un dia, però fer-ho permanentment i contínuament... Cal una gran força mental per fer això, no és senzill, però ell sempre hi és. La veritat és que és un competidor, no he vist mai res igual."

Arturo Vidal

"És competidor, que ha jugat en grans lligues i que està acostumat a jugar grans partits. Jugarà igual contra el Madrid que contra la Cultural Lleonesa."

Dembélé

"Té un gran talent. El que volem és veure aquest talent al camp. I aquest any està demostrant gran part del que té, tot i que esperem que sigui més."

"La seva virtut és dominar les dues cames. És sorprenent. No sabem nosaltres què farà i tampoc el rival."

Coutinho

"Ara està entrant menys. Va fer un gran partit contra l'Inter i va estar un temps aturat, però confiem en ell perquè és un grandíssim jugador i ho ha demostrat aquí."

Piqué

"Està fent una gran temporada. Comptàvem amb tres centrals esquerrans d'inici. Ell era l'únic dretà i està responent a un nivell altíssim en tots els partits. Es parla molt d'ell per qüestions al marge del futbol però a ell mai l'afecta.  És digne d'admirar. Jo no podria, em descentraria."

COMENTARIS