Vídeo

La broma d'Alba a Bartomeu sobre la renovació

La broma d'Alba a Bartomeu sobre la renovació
La broma d'Alba a Bartomeu sobre la renovació
Jordi Alba va ser guardonat aquest dimarts com a millor esportista català del 2018 conjuntament amb la nedadora Jessica Vall. L'acte organitzat ...
Jordi Alba Bartomeu

Jordi Alba va ser guardonat aquest dimarts com a millor esportista català del 2018 conjuntament amb la nedadora Jessica Vall. L'acte organitzat pel diari Sport i la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) va comptar amb la presentació del narrador de LaTdT, Bernat Soler, que va conversar amb el lateral esquerre del Barça.

Un dels moments més divertits de la nit va ser quan Soler li va preguntar a Jordi Alba si es voldria retirar al Barça. El futbolista va aprofitar que hi havia Josep Maria Bartomeu a l'acte per enviar-li una indirecta sobre la seva renovació: "Què li dic presi? Sí, no?" Després de riure i aconseguir els aplaudiments de l'auditori, va afegir: "És el club de la meva vida. Vaig estar aquí quan era petit, vaig marxar però lluitant vaig tornar a casa meva. Això és la meva família i jo em vull retirar aquí."

El defensa de l'Hospitalet acaba contracte el juny del 2020 i és l'última carpeta pendent que li queda a l'actual Junta Directiva per segellar la continuïtat de la columna vertebral del Barça després de les renovacions de Messi, Piqué, Umtiti, Rakitic, Suárez, Busquets i Ter Stegen. 

COMENTARIS