Notícies

La carta de Serrat a Bartomeu, patint per Messi

El cantant reclama que el club asseguri la continuïtat de Messi al Barça

La carta de Serrat a Bartomeu, patint per Messi
La carta de Serrat a Bartomeu, patint per Messi

El cantant reclama que el club asseguri la continuïtat de Messi al Barça

La continuïtat de Messi al Barça preocupa fins i tot a institucions extrafutbolístiques com Joan Manuel Serrat. El cantant ha publicat a El País una carta dirigida al president Bartomeu perquè garanteixi la renovació de l'argentí i critica alguns fitxatges dels darrers anys.

Messi

"Estimat Leo. T'he vist créixer com a futbolista a les nostres divisions inferiors i omplir les nostres vitrines amb trofeus que ens han omplert d'orgull. Serà molt difícil que aquest club gaudeixi d'un altre jugador com tu i la gratitud dels aficionats del FC Barcelona serà eterna".

"No voldria que vestissis altra samarreta que no fos la blaugrana però si en algun moment, com en alguna ocasió has dit, decidissis, acabar els dies esportius a Newell's, et juro en el nom del Negro Fontanarrosa que si el meu cor canalla encara batega, t'acompanyaré fins al Parc Independència vestit de leprós per donar-te les gràcies per tant, tant i tant futbol". 

Renovació. 

"En tot just 45 dies l'enigma Messi ha de resoldre's, si no està ja resolt de manera definitiva. Són 45 efímers dies que podrien assemblar-se molt a la sortida de Neymar del Barça sense que els aficionats -que no tenim accés a informació privilegiada- poguéssim adquirir consciència oportuna, clara i veraç del que estava passant".

"Diguem-ho clar. Culers del món: Leo Messi pot negociar a partir de l'1 de gener amb qui vulgui i pel que vulgui. No passarà perquè La Moreneta, que ocupa la tercera graderia Sud, no ho permetrà, però no puc evitar estar preocupat, intranquil i neguitós". 

"¿Quines estranyes raons els porten a no fer-se la foto...? N'hi hauria prou amb un selfie o un fotomaton. Qualsevol cosa val. Qüestió de pasta. Segur, lògic i natural".

"Mai se m'acudiria discutir-li el salari al jugador que millor s'ho guanya i l'hi fa guanyar a l'equip".

"Quan diuen que hi ha futbolistes que guanyen barbaritats, estic d'acord en que és així, però no puc evitar pensar en el que s'emporten els directors generals de societats bancàries i que, al contrari de Messi, en lloc de fer-nos feliços provoquen amb les seves decisions disgustos irreparables".

Neymar

"Passen els dies sense que ningú sàpiga donar-me una resposta a l'assumpte. El [contracte] de Neymar també estava arreglat, ¿se'n recorden ...? "Tudo bem, tudo bem...". Els sona?"

Equip

"Ningú és per si sol un equip. Calen còmplices en cada línia. Per acompanyar al mestre, potser necessitem algú mes que Piqué, Busquets, Iniesta, Suárez, per completar aquesta companyia fiable que permeti a La Puça tornar als títols i als premis individuals que últimament ha hagut de veure des del seient del costat".

"Senyor Bartomeu, ha de saber que no n'hi ha prou amb envoltar d'amics lleials i que siguin àmpliament Molt del Barça per aconseguir les metes. Un equip tècnic que ha signat en els últims anys a Arda Turan, Aleix Vidal, Douglas, Adriano, Munir, Alcàcer, André Gomes o Vermaelen, no pot presumir de manejar-se en la taula del pòquer futboler amb habilitat de tafur".

"Tant els costa, senyor president, fer un esforç i explicar-nos que està passant. És veritat que els socis de l'entitat només representem un 3% dels ingressos totals del Barça però encara som el 100% de la societat".

 


COMENTARIS