Buzz

La carta de Ter Stegen a l'afició

El porter fa un repàs de la temporada i agreix el suport als seguidors culers

La carta de Ter Stegen a l'afició
La carta de Ter Stegen a l'afició

El porter fa un repàs de la temporada i agreix el suport als seguidors culers

Ter Stegen

Marc-André Ter Stegen s'ha convertit en un dels jugadors més respectats i estimats per l'afició blaugrana. Malgrat no ser capità, l'alemany és un dels referents del vestidor i amb 5 anys d'experiència al club blaugrana ja s'ha erigit com un dels líders de la plantilla. Per finalitzar la temporada, el porter blaugrana ha volgut escriure una carta als aficionats que ha publicat als mitjans oficials del club i on repassa una temporada que ha estat marcada per les doloroses derrotes del tram final, un fet que Ter Stegen no oblida en aquest sincer escrit.

"Estimada família blaugrana i seguidors,

La temporada 2018/19 arriba al final pel que fa a les competicions de clubs i alhora s’acaba aquest curs per a mi, ja que no aniré amb la selecció pels problemes amb el genoll. Estic totalment dedicat a la meva recuperació i estic treballant durament a les instal·lacions del Club per tornar al 100% com més aviat millor. Ha estat una temporada intensa i tinc ganes de les vacances d’estiu per descansar i airejar el cap.

Hem aconseguit l’objectiu de conquerir la Lliga, i en aquesta ocasió amb un avantatge significatiu per davant dels nostres rivals. Hem treballat dur per aixecar novament el trofeu i en aquesta ocasió ho vam poder celebrar al Camp Nou. Aquesta és la meva quarta Lliga guanyada en cinc anys. I per al FC Barcelona és la vuitena en 11 anys. Un gran èxit!

D’altra banda, estic decebut, igual que tots els companys d’equip, Club i seguidors, pel fet que la temporada es tanqui d’aquesta manera. Ha estat una bona temporada per a nosaltres, però no perfecta, ja que hi ha hagut moments durs en aquest final de curs.

Primerament, a la Lliga de Campions contra el Liverpool a Anfield, on no vam estar suficientment correctes. En segon lloc, a la final contra el València, en què no vam poder fer història guanyant la cinquena Copa consecutiva.

És el final de la meva cinquena temporada al Barça, havent completat 190 partits defensant la samarreta del Barça amb orgull. És un honor que canteu el meu nom de la manera que ho feu! Gràcies pel suport darrere la meva porteria, el suport en els partits fora de casa, la manera que tracteu i respecteu la meva família i a mi en aquesta ciutat especial. El vostre suport no només se sent quan estic jugant al camp. I per a aquells qui no viviu aquí, intento expressar-vos el meu agraïment al màxim nombre de vosaltres a través de les xarxes socials. És impressionant veure la nostra increïble massa global de seguidors.

Per concloure, també voldria agrair a tothom dels diversos departaments del Club, per tot el magnífic treball que fan i el suport consistent que ens donen cada dia.

Us desitjo a tots un gran estiu! :)

Marc."

COMENTARIS