Notícies

La castanya de Cristiano als excompanys del Madrid

La castanya de Cristiano als excompanys del Madrid
La castanya de Cristiano als excompanys del Madrid
Cristiano Ronaldo s'ha quedat descansat respecte als seus excompanys al Madrid en una entrevista concedida a La Gazzetta Dello Sport  i el Corriere...

Cristiano Ronaldo s'ha quedat descansat respecte als seus excompanys al Madrid en una entrevista concedida a La Gazzetta Dello Sport  i el Corriere Dello Sport. L'actual davanter de la Juventus ha dit que el vestidor del club italià "és molt diferent" comparat amb el del Madrid i ha valorat "la humilitat" dels seus companys actuals. Aquestes són les frases més destacades d'unes declaracions que, de ben segur, tindran conseqüències.

L'ambient del vestidor de la Juventus

"Puc dir que aquest és el millor grup on he jugat. Aquí som un equip, en altres llocs sempre hi algú que se sent més gran que els altres, però aquí tots estan en la mateixa línia, són humils i volen guanyar. Si Dybala o Mandzukic no marquen, els veus feliços, somrient. Per a mi és bonic, percebo la diferència. Encara que a Madrid són humils, aquí sento que ho són més. És molt diferent a Madrid, això és més una família."

Enfrontament a la Champions contra el Madrid?

"Tant me fa. El passat és el passat, ara vull guanyar per la Juventus, he de defensar aquests colors i la resta no compta. Si jugués contra el Madrid, intentaria donar el millor de mi."

Possibles fitxatges al mercat d'hivern

"Veig que s'escriu de James, Bale, Asensio... Per a mi, sent honest, la Juventus no necessita més jugadors però això ho ha de dir el president. En el futur, no ho sé."

"Marcelo? Ell és fort, nosaltres obrirem la porta als bons jugadors i Marcelo és un d'ells."

COMENTARIS