Rival

La confessió de Machín sobre Messi

La confessió de Machín sobre Messi
La confessió de Machín sobre Messi
Machín ha analitzat el partit contra el Barça i ha deixat entreveure que té un pla individualitzat per aturar Messi, però ha admès que l’argentí...

Machín ha analitzat el partit contra el Barça i ha deixat entreveure que té un pla individualitzat per aturar Messi, però ha admès que l’argentí acostuma a estar per sobre dels plantejaments tàctics.

Messi

“Hi ha opcions d'intentar aturar-lo de moltes maneres però els grans futbolistes saben minimitzar aquests plantejaments. S'han intentat un munt de coses contra ell i normalment ha sortit victoriós. És el millor del món però els acompanyants no són coixos tampoc, qualsevol pot decidir el partit”.

“Remenem diverses opcions per defensar-lo. Els genis normalment fan coses que només se'ls acut a ells. Amb el Girona ens va marcar un gol de falta per sota de la barrera. Per molt que tu intentis prevenir als teus futbolistes la qualitat individual és determinant. Messi fa les coses molt bé i a molta velocitat”.

Valverde

“Em sembla exagerat que se’l qüestioni. Crec que té moltíssim crèdit pel que ha fet i la classificació diu que estan en una situació bona. És un magnífic entrenador i no perquè ho digui jo, sinó perquè ho ha demostrat”.

Partit

“Nosaltres intentarem fer un bon partit però necessitem que el Barcelona no tingui el seu millor dia per augmentar les nostres opcions de guanyar”. “No anirem a passar la nit, anem amb la idea que tenim moltes opcions d'aconseguir alguna cosa positiva. Si no pensem que podem guanyar sortirem amb el cap cot. Jo demano competir i, a partir d'aquí, gestionar les nostres opcions per guanyar. I si no, puntuar”.

COMENTARIS