Notícies

La construcció del nou estadi, principal preocupació dels socis del Barça

La construcció del nou estadi, principal preocupació dels socis del Barça
La construcció del nou estadi, principal preocupació dels socis del Barça
El Barça ha presentat aquest dilluns els resultats de l’últim Observatori Blaugrana, l’enquesta d’opinió que el club realitza cada semestre...
Observatori blaugrana

| FCB

El Barça ha presentat aquest dilluns els resultats de l’últim Observatori Blaugrana, l’enquesta d’opinió que el club realitza cada semestre i que avalua diferents aspectes mitjançant una enquesta realitzada a 1.000 socis. La satisfacció general del club continua amb un 7,5 de mitjana i la nota puja fins al 8 quan se centra amb la marxa esportiva de l'entitat.

Respecte a les principals preocupacions dels socis, la construcció del nou estadi ocupa la primera posició amb un 14,6% dels vots. Posteriorment hi ha l'aspecte econòmic amb un 13,3% i la gestió del futbol base amb un 9,5%.

El 61,8% de socis també creu que els resultats del primer equip seran millor que la temporada passada i, per competicions, un 97,7% creu que es guanyarà la Lliga, un 61,5%, la Champions i un 58,2, la Copa del Rei. També destaca que un 38% dels socis no segueix els resultats de les altres seccions.

Finalment, el Barça també ha preguntat als socis per quin altre club de futbol tenen afinitat. El Girona guanya amb un 43,6% dels suports, amb molta diferència respecte les altres opcions més votades com l'Athletic (5,9%), Betis (3%) i Reial Societat (2,8%).

Podeu consultar els resultats de l'Observatori Blaugrana aquí

COMENTARIS