Champions League

La contundent reacció d'Arturo Vidal després del sorteig

La contundent reacció d'Arturo Vidal després del sorteig
La contundent reacció d'Arturo Vidal després del sorteig
Un dels futbolistes que va acabar més afectat de l'eliminatòria entre el Madrid i el Bayern de la temporada passada va ser Arturo Vidal. El xilè va ser...
Arturo Vidal

Un dels futbolistes que va acabar més afectat de l'eliminatòria entre el Madrid i el Bayern de la temporada passada va ser Arturo Vidal. El xilè va ser expulsat injustament quan estaven a punt d'aconseguir la remuntada contra el conjunt blanc al partit de tornada al Bernabéu i va marxar molt enfurismat de l'estadi. A través de les xarxes socials, Vidal es va queixar sobre els errors dels àrbitres en l'eliminatòria i la seva rivalitat contra el Madrid va créixer exponencialment.

Ja aquest passat dimecres, se'l va veure celebrant el 0-3 que la Juve va marcar contra el Madrid des de les grades de l'Allianz Arena i després va maleir el gol de Cristiano de Ronaldo. Ara que ja sap que s'enfrontarà contra el Madrid a la Champions, el jugador no ha callat i ha mostrat les seves ganes de revenja a través d'un tweet.

Vidal ha publicat la foto amb el sorteig, unes icones amb un cop de puny i les paraules: "Ahora si carajooo!!!" Sense cap mena de dubte, el xilè serà un dels grans atractius d'aquesta eliminatòria que preveu ser apassionant.

COMENTARIS