Notícies

La crisi blanca, en números

La crisi blanca, en números
La crisi blanca, en números
Després d'una nova derrota contra la Reial Societat (0-2), el conjunt blanc és 5è a 10 punts del Barça i l'equip no dona senyals de millora. La marxa...
Vinicius

Després d'una nova derrota contra la Reial Societat (0-2), el conjunt blanc és 5è a 10 punts del Barça i l'equip no dona senyals de millora. La marxa de Cristiano Ronaldo ha deixat l'equip orfe de gols i els números que està signant aquesta temporada comencen a ser preocupants a la casa blanca. La crisi blanca en números.

No marcava tans pocs gols des de la 93/94: 26 gols en 18 jornades. Feia 25 anys que el club blanc no signava un registre tan baix a la Lliga.

Suárez i Messi han marcat més gols que el Madrid: Els 2 davanters del Barça sumen 28 gols pels 26 que han marcat tots els jugadors del Madrid. Celta, Llevant i Sevilla han marcat més que el conjunt de Solari.

La 8a pitjor defensa de tota la Lliga: Amb 23 gols en contra, només 7 equips acumulen pitjors registres defensius que un Madrid que també pateix a darrere.

La pitjor puntuació a la jornada 18 en el que portem de Segle XXI: Amb 30 punts en 18 jornades, el conjunt blanc només va signar els mateixos punts la temporada 2005/06. En la resta de campanyes, sempre ha estat superior.

Remuntada impossible? Mai en tota la història un equip que ha estat a 9 punts o més de distància del líder, ha estat capaç de proclamar-se campió de Lliga. Ara, el Madrid està a 10 punts del Barça. Adéu a la Lliga?

Baixa afluència de públic: Els mals resultats del Madrid van acompanyats d'un descens de gairebé 6.000 persones de mitjana respecte a la temporada passada. Contra la Reial Societat, només 53.412 van anar al Bernabéu, un dels pitjors registres de l'última dècada.

COMENTARIS