Notícies

La crítica de Tebas al Barça

La crítica de Tebas al Barça
La crítica de Tebas al Barça
Javier Tebas és d'aquells que no es mossega la llengua. El president de LaLiga no ho ha fet durant els "Encuentros con La Vanguardia",...
Javier Tebas

Javier Tebas és d'aquells que no es mossega la llengua. El president de LaLiga no ho ha fet durant els "Encuentros con La Vanguardia", organitzat pel diari català, i ha criticat que el Barça i el Madrid vulguin crear una Superlliga europea, a més d'analitzar altres qüestions de l'actualitat. 

Jornada de Lliga fora d’Espanya

"Per què no intentar-ho? Nosaltres ho seguirem intentant. Cal recordar que el tema segueix judicialitzat”.

Arranjaments de partits

"Hi ha hagut un jugador amb una suspensió cautelar per primera vegada en la història (Íñigo López). Ràpidament l'han fet Federació i el Comitè de Competició. La política respecte a això ha canviat. Per primera vegada hi ha jugadors que han estat al calabós un cap de setmana”.
Denúncia de l’Atlètic al Barça 

"És una llibertat de l'Atleti denunciar o no".

Creació d’una Superlliga europea

“Ni Barça ni Madrid han estat lleials. Acudien a les Assemblees de Laliga ies quedaven amb la boca callada mentre el dia anterior es reunien amb els dotze grans clubs europeus al Camp Nou”.

“Una gran 'Champions' i una gran Lliga són incompatibles. Si es vol una gran 'Champions', es carreguen el el futbol nacional. Això no funcionarà i després caldrà reconstruir el futbol”.

"Si volem seguir amb el nostre model, no és dramàtic dir que es destruiran les lligues. Es deixaria de generar riquesa, perdríem uns 50.000 llocs de treball en el sector, es baixaria la massa salarial dels clubs. Si tens quatre clubs que es ficaran en aquesta competició mig tancada, hi haurà una diferència de poder econòmic que amb el temps matarà la lliga espanyola".

COMENTARIS