Gossip

La cúpula del PSG no vol que Rabiot torni a jugar

La cúpula del PSG no vol que Rabiot torni a jugar
La cúpula del PSG no vol que Rabiot torni a jugar
Ja han passat 18 dies des de l'obertura del mercat d'hivern i Adrien Rabiot continua sent jugador del PSG. El francès finalitza contracte el pròxim...

Ja han passat 18 dies des de l'obertura del mercat d'hivern i Adrien Rabiot continua sent jugador del PSG. El francès finalitza contracte el pròxim 30 de juny i s'havia especulat que podria marxar traspassat per deixar una recompensa econòmica. De moment, però, no s'ha produït cap moviment i el futbolista continua apartat per poder jugar amb el primer equip.

El tècnic del PSG, Thomas Tuchel, va intentar trencar el desgel i en unes declaracions va deixar una porta oberta perquè el futbolista pogués tornar a l'equip i participar en el tram final de temporada. El club està buscant des de fa setmanes un migcampista però no ha trobat cap opció que els satisfaci i el tècnic preferiria comptar amb un jugador que era titular fins que va ser apartat per no renovar.

La situació es veu totalment oposada des de la cúpula del PSG, ja que el president Nasser Al-Khelaifi no està disposat a cedir ni vol perdonar el futbolista. Un directiu del club francès, Alain Roche, ha anat més enllà i ha fet aquestes declaracions on avisa que no cediran amb Rabiot: "Hem vist casos com els de Ramsey o Herrera  que, malgrat no seguir, han continuen jugant, però també casos com  el Barcelona que ha apartat a un jugador per no renovar. Nosaltres tenim dret a ser intransigents. Hem estat criticats per permetre que els jugadors s'aprofitin del club. Cal demostrar que el club és fort i mantenir-se en la postura. A més, no ens costarà molts diners, ja que Rabiot no té una de les fitxes més altes del vestidor."

COMENTARIS