Notícies

La curiosa anècdota entre Piqué i Paolorroso, l'ajudant de Martino al Barça

La curiosa anècdota entre Piqué i Paolorroso, l'ajudant de Martino al Barça
La curiosa anècdota entre Piqué i Paolorroso, l'ajudant de Martino al Barça
Un dels canvis més trencadors que ha viscut el Barça en els últims anys va ser l'arribada del Tata Martino i el seu cos tècnic l'estiu del 2013....

Un dels canvis més trencadors que ha viscut el Barça en els últims anys va ser l'arribada del Tata Martino i el seu cos tècnic l'estiu del 2013. La malaltia de Tito Vilanova va provocar que el Barça hagués de buscar una solució ràpida i l'escollit va ser un tèncic amb experiència a Sud-Amèrica però que mai havia treballat a Europa.

El tècnic argentí mai es va adaptar a Can Barça i va tenir molts problemes per entendre l'entorn culer. Malgrat que la seva filosofia futbolística encaixava en l'estil Barça, els seus mètodes d'entrenament eren una mica obsolets i van xocar amb alguns jugadors del Barça.

Ara s'ha conegut un nou capítol sobre els primers dies de Martino i el seu cos tècnic al Barça. En una entrevista a La Nación, l'exjugador argentí Demechilis ha revelat una anècdota amb Paulorosso i Piqué com a protagonsites quan li han preguntat sobre el caràcter de líder de Messi: "El Leo ve d'un club on l'arenga no forma part de la seva filosofia. A Barcelona, l'entrenador parla durant la setmana i surten a jugar sense haver de fer aquests crits que fem nosaltres per animar-nos. Quan Paolorroso, el preparador físic de Martino, va fer un parell de crits pocs dies després d'arribar a Barcelona, Piqué li va dir: 'Perdó, Profe, però això aquí no funciona...' El Leo mai ha estat de fer crits. El seu era més de l'estil:'Anem nois'."

Anteriorment, també es va filtrar a la premsa les queixes d'alguns jugadors veterans de la plantilla que consideraven "obsolets" els mètodes d'entrenament de Martino i companyia. Els futbolistes consideraven que amb aquella intensitat no anirien enlloc i van manifestar obertament les queixes als tècnics, en unes relacions que es van anar refredant amb el pas del temps.

COMENTARIS