Analytics

La dècada gloriosa del Barça al Bernabéu

La dècada gloriosa del Barça al Bernabéu
La dècada gloriosa del Barça al Bernabéu
El Barça va tornar a protagonitzar una nova golejada al Santiago Bernabéu en la tornada de les semifinals de Copa (0-3). Aquesta vegada al conjunt blaugrana...
Messi

El Barça va tornar a protagonitzar una nova golejada al Santiago Bernabéu en la tornada de les semifinals de Copa (0-3). Aquesta vegada al conjunt blaugrana no li va caldre fer una exhibició i en va tenir prou amb tres esgarrapades per sentenciar un Madrid que va ser molt tou a les àrees.

El club blaugrana està vivint una dècada gloriosa al Bernabéu i des del 2-6 del 2009 ha acumulat 10 victòries, 3 empats i 4 derrotes amb 36 gols a favor (2,1 gols de mitjana) i 22 en contra (1,2 de mitjana). Uns registres espectaculars que milloren els dels clàssics al Camp Nou amb 8 victòries, 6 empats i 4 derrotes. En els últims 5 partits, a més, ha aconseguit 4 triomfs i ha marcat 13 dianes, demostrant que té menjada la moral al conjunt madridista.

Si ampliem una mica més la mostra hi ha una dada que demostra la transcendència històrica d'aquests resultats. Fins al 2003, el Barça només havia guanyat 13 dels 74 partits que havia disputat al Santiago Bernabéu. En canvi, des del 2004, ha aconseguit 12 victòries en 22 partits. La dinàmica ha canviat per complet.

COMENTARIS