Gossip

La decepció de Busquets amb la Junta del Barça

La decepció de Busquets amb la Junta del Barça
La decepció de Busquets amb la Junta del Barça
Aquest dimarts va sortir a la llum la petició de Sergio Busquets al Barça per millorar el seu actual salari després d'un any i mig de l'última...
Sergio Busquets

| Getty Images

Aquest dimarts va sortir a la llum la petició de Sergio Busquets al Barça per millorar el seu actual salari després d'un any i mig de l'última renovació. El futbolista considera que no s'han complert les promeses que li havien fet i l'assumpte es podria convertir en una patata calenta per a la Junta Directiva.

El periodista Xavi Torres ha afegit més detalls a El Club de la Mitjanit d'Esport3 i ha explicat que la sensació de Busquets amb aquesta situació és de decepció. El jugador de Badia es va començar a preocupar sobre l'assumpte quan va veure que Luis Suárez va passar a cobrar per sobre seu i ja no estava a la mateixa escala salarial. El club li va dir que el gol es pagava i això va decebre un jugador que destaca per unes altres característiques potser menys vistoses però vitals per al joc blaugrana.

A més, l'arribada de Coutinho també ha desequilibrat l'escala salarial de la plantilla i tot apunta que Griezmann també tindrà un dels sous més alts de la plantilla, fet que deixaria a Busquets en una situació inferior malgrat ser un dels pilars de l'equip blaugrana en l'última dècada. Ara caldrà veure què passa en les pròximes setmanes perquè el club ja ha dit que no vol afrontar una nova renovació i hi ha diversos clubs que estan interessats en el migcentre català.

COMENTARIS