Jugadors

La defensa d'Alves a Messi

La defensa d'Alves a Messi
La defensa d'Alves a Messi
Dani Alves ha defensat Leo Messi en una covnersa amb ESPN després de les crítiques que ha pogut rebre el futbolista argentí arran de l’eliminació de la...
Alves Messi

| Getty Images

Dani Alves ha defensat Leo Messi en una covnersa amb ESPN després de les crítiques que ha pogut rebre el futbolista argentí arran de l’eliminació de la Champions contra el Liverpool. 

Crítiques a Messi

“Fa res, en el partit d'anada contra el Liverpool, van dir de Messi que era estratosfèric, un extraterrestre, digues-ho vulguis. Segueixo pensant que si d’algú no es pot parlar és de Leo, pel que aporta dins i fora del camp, per com condueix la seva vida”. 

“Porta moltíssims anys a un nivell súper alt, sempre està bé. Però aquest és un esport d'equip, cada un ha de fer la seva feina al cent per cent”.

Grans líders exposats

"Miro enrere i recordo que Cristiano es va enfadar amb mi perquè jo vaig dir que jugadors com ell, Leo o Ney... quan la cosa flueix ells sempre estaran en portada, però quan no funciona ells també hi seran. Quan ens eliminen, ells apareixen a les portades”. 

“Són gent que porta a sobre molta repercussió i jo vaig dir que per bé o per mal seran ells els sortiran, però si hi ha algú de qui no es pot parlar malament és de Messi”.

Messi, sense Champions

“En futbol mai ha valgut que guanyi títols un jugador sol, i no valdrà ara. L'esport en què només en val un és el golf, el tennis i pocs més. Són esports individuals en què es pot dir això”. 

“En els esports col·lectius no pot carregar un sol jugador amb tot un equip. Sempre he dit de Ney i Leo que van néixer diferents, per marcar la diferència, però no poden fer tota la feina. Han de tenir un entorn per marcar la diferència”.

 

COMENTARIS