Analytics

La desconnexió de Messi contra el Vila-real

La desconnexió de Messi contra el Vila-real
La desconnexió de Messi contra el Vila-real
Després de 2 jornades sense guanyar a la Lliga, el Barça va recuperar el camí de la victòria davant el Vila-real en un partit treballat i on l'equip va...
Messi Vila-real

Després de 2 jornades sense guanyar a la Lliga, el Barça va recuperar el camí de la victòria davant el Vila-real en un partit treballat i on l'equip va suar de valent per aconseguir els 3 punts. Una de les bones notícies va ser que l'equip no va rebre tantes ocasions i va aconseguir deixar la porteria a zero, un fet que no passava des de la segona jornada a l'agost contra el Valladolid.

En l'aspecte ofensiu, un dels problemes que va tenir l'equip va ser la poca connexió amb Messi i les escasses intervencions que va protagonitzar el crac blaugrana. De fet, el Laboratori de Carles Domènech a LaTdT només va comptabilitzar 49 intervencions de Messi en els 90 partits. Una xifra molt lluny de la seva mitjana fins ara a la Lliga de 77,4 intervencions per partit.

L'argentí no es va sentir còmode actuant en la posició de fals 9 i va trobar a faltar el seu soci Luis Suárez. En comparació amb altres partits, Messi no va realitzar cap intervenció a camp propi, fet que demostra la poca participació que va tenir en la finalització del joc. Pel que fa la posició on va rebre la pilota, en 7 ocasions va ser a l'esquerra, en 23 a l'eix central i en 2 a la dreta, dades poc habituals amb l'argentí en els últims temps. Això sí, quan té la pilota als peus sempre genera perill i seva va ser l'assistència a Aleñá pel 2-0 amb una passada filtrada a l'esquena de la defensa del Vila-real.

Aquesta baixa participació de Messi en el joc s'ha d'entendre com un problema puntual i de ben segur que amb el retorn de Suárez i en una posició més creativa, el futbolista blaugrana podrà augmentar les seves intervencions i recuperar la versió més omnipresent en el joc del Barça.

COMENTARIS