Analytics

La doble cara del Sevilla com a local o visitant

Al Pizjuán guanya un 76% dels partits. Fora de casa, un 37%

La doble cara del Sevilla com a local o visitant
La doble cara del Sevilla com a local o visitant

Al Pizjuán guanya un 76% dels partits. Fora de casa, un 37%

Sevilla Madrid

| Sevilla FC

El Sevilla de Machín està completant una temporada molt irregular i sobretot les diferències es noten quan juga com a local o com a visitant. L'equip andalús se sent molt fort quan juga a casa al costat del seu públic i aquesta campanya ha aconseguit un 76% de victòries en els partits disputats al Pizjuán amb un total de 47 gols anotats (2,2 de mitjana) i només 10 encaixats (0,47 de mitjana). Algunes d'aquestes victòries han estat de prestigi com les que va endossar al Madrid a la Lliga (3-0) o al Barça a la Copa (2-0). Només 5 partits no han acabat amb triomf pels locals (3 empats i 2 derrotes) en unes sensacions molt positives quan juga a casa.

En canvi, com a visitant, les estadístiques són totalment diferents. Dels 24 partits que ha disputat fora, només 9 han acabat amb victòria (37%) i ha sumat fins a 10 derrotes (41%) a més de 5 empats. Aquí, els registres golejadors canvien completament:  38 gols a favor (1,5 de mitjana) i 34 en contra (1,4 de mitjana).

Aquesta doble cara del Sevilla l'ha pagat cara a la Lliga on actualment ocupa la 4a posició sent el 4t millor equip com a local però l'11è com a visitant. A La Lliga, a més, les últimes sensacions no són positives i només ha sumat 4 dels últims 21 punts disputats però, en canvi, a l'Europa League ha estat capaç de derrotar el Lazio en una eliminatòria on ha guanyat els dos partits les dues últimes setmanes. Aquest dissabte, el Barça visita el Pizjúan, quin Sevilla es trobarà?

COMENTARIS