Gossip

La doble clàusula de Cucurella

La doble clàusula de Cucurella
La doble clàusula de Cucurella
El gran protagonista de la victòria de l'Eibar davant el Reial Madrid (3-0) va ser el blaugrana Marc Cucurella. El català va participar activament en les...
cucurella

El gran protagonista de la victòria de l'Eibar davant el Reial Madrid (3-0) va ser el blaugrana Marc Cucurella. El català va participar activament en les jugades dels 3 gols del conjunt basc i va ser un malson actuant en la posició d'extrem esquerre, una demarcació on mai havia jugat al Barça.

El futbolista d'Alella de 20 anys s'ha adaptat molt bé a Ipurua després d'arribar-hi en l'últim dia del mercat d'estiu i veient com Valverde preferia apostar per Miranda com a recanvi del planter per a Jordi Alba. Veient el panorama, Cucurella va decidir acceptar la proposta de cessió de l'Eibar que incorpora dues clàusules claus.

La primera és l'opció de compra que té l'Eibar per incorporar el jugador. Com fa el Barça en la majoria de cessions, s'afegeix una clàusula pactada perquè el club la pugui executar si està satisfet amb el rendiment del futbolista, com per exemple va ser en el cas de Paco Alcácer. L'Eibar també té una opció per comprar Cucurella però no s'ha revelat la quantitat que hauria de pagar el conjunt basc.

El curiós del cas i que revela el Marca, és que hi hauria una segona clàusula per la qual el Barça podria tornar a fitxar el jugador en cas que l'Eibar executés l'opció de compra. En aquest cas, el club blaugrana hauria d'abonar el doble de la quantitat acordada i es podria tornar a fer amb els serveis del lateral esquerre. Ara caldrà veure com evoluciona la temporada i si Cucurella decideix tornar al Barça amb un Valverde que no va confiar en ell per pujar-lo aquesta campanya al primer equip.

COMENTARIS