Copa

La Federació ja treballa per una Copa a partit únic

La Federació ja treballa per una Copa a partit únic
La Federació ja treballa per una Copa a partit únic
Luis Rubiales ha confirmat que la Federació Espanyola de Futbol està treballant per presentar el nou format de la Copa del Rei a la pròxima assemblea del mes...
Messi i Iniesta, amb la copa

Luis Rubiales ha confirmat que la Federació Espanyola de Futbol està treballant per presentar el nou format de la Copa del Rei a la pròxima assemblea del mes d'abril. En una conferència a València, el president de la RFEF ha explicat que s'apostarà per un format d'eliminatòries a partit únic, tot i que no ha precisat si serà en totes les rondes.

"A la Copa del Rei disminuirem el número de partits. La gent demana més espectacle i és possible que l'assemblea aprovi un partit únic al camp de l'equip teòricament més dèbil, el que provocarà que retallem dos o tres partits per equips", ha assegurat Rubiales.

Un dels objectius d'aquest nou format és reduir el nombre de partits per temporada dels jugadors i Rubiales ho ha defensat així: "Els futbolistes no són màquines que puguin jugar 65 partits cada any, que és el que està passant en aquests moments. Disputar-ne més de quaranta és possible, però el cos pateix aquesta pressió tan alta".

A banda d'aquest tema, el president de la RFEF també s'ha mantingut ferm en la idea de crear una nova lliga femenina i ha explicat que lluitaran per poder regular els horaris de Primera Divisió en benefici dels jugadors, els espectadors i el futbol regional.

COMENTARIS