FIFA

La FIFA manté la sanció al Chelsea i complica les operacions de Coutinho i Hazard

La FIFA manté la sanció al Chelsea i complica les operacions de Coutinho i Hazard
La FIFA manté la sanció al Chelsea i complica les operacions de Coutinho i Hazard
La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha desestimat el recurs presentat pel Chelsea arran del càstig imposat al club londinenc per irregularitats en...
Hazard Kovacic

La Comissió d'Apel·lació de la FIFA ha desestimat el recurs presentat pel Chelsea arran del càstig imposat al club londinenc per irregularitats en els fitxatges de jugadors menors d'edat. D'aquesta manera, el club anglès no podrà fitxar durant les dues pròximes finestres de mercat i no podran fer incorporacions fins a l'estiu del 2020. El Chelsea podria recórrer encara al Tribunal de l'Arbitratge de l'Esport (TAS) per obtenir una suspensió cautelar que li permeti fitxar durant aquest període.

Aquesta decisió pot complicar alguna de les operacions que s'havia especulat que podrien tenir lloc aquest estiu. D'una banda, el Chelsea era un dels clubs que més s'havia interessat per fitxar Coutinho i un dels pocs que podia garantir el fitxatge del jugador més el salari d'estrella mundial. Ara caldrà veure si el Barça decideix traspassar-lo i quin club podria estar interessat en un jugador que s'ha devaluat molt d'ençà que va marxar del Liverpool com el 2n traspàs més car de la història.

L'altra operació que penja d'un fil és el fitxatge d'Hazard pel Madrid. El club blanc s'havia fixat en el belga com un dels objectius per incorporar la pròxima temporada en el projecte de renovació que vol instaurar Zinedine Zidane. Si el Chelsea no pot fitxar cap recanvi, sembla molt complicat que es desprengui de la seva gran estrella però hi ha el problema que finalitza contracte el 30 de juny del 2020 i podria marxar lliure el pròxim estiu.

COMENTARIS