Reglament

La FIFA refusa el partit de Miami

La FIFA refusa el partit de Miami
La FIFA refusa el partit de Miami
El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha refusat la celebració del partit entre el Girona i el Barça a Miami. Després de la reunió del Consell de l...

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha refusat la celebració del partit entre el Girona i el Barça a Miami. Després de la reunió del Consell de l’organització a Ruanda, Infantino ha rebutjat la proposta de la Lliga. 

Partit a Miami

"Estem en contra que el partit del campionat d'Espanya entre el Girona i el Barcelona es disputi en un altre camp que no sigui en el que toca, és a dir, a Miami".

"La FIFA no autoritzarà la disputa d'aquesta trobada ni als Estats Units ni a cap altre lloc que no sigui l'estadi del Girona, que és el que toca".

"El Consell de la FIFA ha tractat el tema i remarquem que els partits oficials de lligues nacionals han disputar-se al propi país".

"Com a president de la FIFA, anuncio que l'organització s'oposa a la idea de LaLiga i prohibirà que el Girona-Barça es disputi a Estats Units o a qualsevol altre lloc que no sigui Espanya".

COMENTARIS