Champions League

La final de Copa, clau per saber el futur de Valverde

La final de Copa, clau per saber el futur de Valverde
La final de Copa, clau per saber el futur de Valverde
L'eliminació del Barça a la Champions davant el Liverpool encara cou als despatxos del club blaugrana però Bartomeu prefereix esperar i no actuar en...
Valverde

| FCB

L'eliminació del Barça a la Champions davant el Liverpool encara cou als despatxos del club blaugrana però Bartomeu prefereix esperar i no actuar en calent. La manera com va caure l'equip és el que més preocupa a la directiva blaugrana però la disputa de la final de Copa fa que totes decisions s'ajornin fins després del partit contra el València.

El periodista Javi Miguel apunta a l'AS que el futur de Valverde dependrà del resultat de la Copa. Una nova derrota condemnaria el futur del tècnic a la banqueta blaugrana i obligaria a buscar un nou relleu. En canvi, una victòria calmaria la situació i s'optaria per una renovació més calmada amb la continuïtat del tècnic a la banqueta una temporada més.

De fet, les decisions sobre la planificació de la pròxima temporada també s'han ajornat fins que es disputi l'últim partit oficial de la temporada a excepció de les operacions de De Ligt i Griezmann, que ja fa setmanes que estan activades.

COMENTARIS