Copa

La final de Copa s’emetrà en obert

La final de Copa s’emetrà en obert
La final de Copa s’emetrà en obert
La final de Copa entre el València i el Barça es podrà veure per televisió en obert. La Federació ha anunciat aquest divendres que el partit, que es...
Iniesta Copa del Rei

La final de Copa entre el València i el Barça es podrà veure per televisió en obert. La Federació ha anunciat aquest divendres que el partit, que es disputarà el proper 25 de maig, s’emetrà per TVE. 

Aquest és el comunicat de la Federació espanyola: 

“En el dia d'avui i després de la segona ronda de propostes per fer-se amb els drets de retransmissió televisiva a Espanya en què van participar Mediaset i RTVE, s'ha conegut que la Corporació Ràdio Televisió Espanyola oferirà en directe la gran final del Campionat d'Espanya / Copa de SM el Rei que es jugarà el proper 25 de maig de 2019 entre el FC Barcelona i el València CF. La Reial Federació Espanyola de Futbol vol transmetre el seu agraïment als dos grups de comunicació per l'esforç realitzat i l'interès que han mostrat en el torneig coper. A la primera ronda d'ofertes es van presentar els grups de comunicació de RTVE, Atresmedia i Mediaset”. 

COMENTARIS