Champions League

La frase de Pirlo sobre De Jong

La frase de Pirlo sobre De Jong
La frase de Pirlo sobre De Jong
Andrea Pirlo ha estat un dels millors migcampistes dels últims temps i és una de les veus més autoritzades per parlar dels futbolistes que ocupen aquesta...
Pirlo De Jong

Andrea Pirlo ha estat un dels millors migcampistes dels últims temps i és una de les veus més autoritzades per parlar dels futbolistes que ocupen aquesta posició. L'última anàlisi que ha fet és sobre un dels joves talents que més està destacant aquesta temporada al mig del camp en el panorama internacional: Frenkie De Jong.

Després d'eliminar la Juventus amb l'Ajax, l'italià s'ha desfet en elogis pel futur jugador blaugrana i ha lamentat que el seu antic club no aconseguís els seus serveis: "De Jong és molt bo. El segueixo des de fa anys i en diverses ocasions vaig recomanar a la Juventus que el seguissin amb més atenció. Però llavors va aparèixer el Barça, va estar millor i  va ser més ràpid per fitxar-lo."

De Jong va tornar a realitzar un partit impecable al camp de la Juve i va ser una de les peces claus per aconseguir la classificació per a les semifinals de la Champions, un fet històric en el club holandès, que no arribava en aquesta fase de la Champions des del 1996.

COMENTARIS