Vídeo

La frase que no s'havia vist de Piqué a Casemiro

La frase que no s'havia vist de Piqué a Casemiro
La frase que no s'havia vist de Piqué a Casemiro
Gerard Piqué va ser un dels grans actors protagonistes del clàssic d'aquest diumenge. A banda de provocar un autopassadís "perquè ningú ens l'...

Gerard Piqué va ser un dels grans actors protagonistes del clàssic d'aquest diumenge. A banda de provocar un autopassadís "perquè ningú ens l'havia fet", el central va estar molt actiu durant el partit i no va parar de xerrar amb els rivals.

Una de les converses més curioses l'ha captat la càmera de El Día Después de Movistar. Després d'una falta, Piqué es va dirigir a Casemiro rient i tirant d'ironia: "Puedes hacer todas las faltas que quieras, no pasa nada, tío... no hay amarilla." El català va acompanyar la frase d'una carícia a la cara del migcampista del Madrid que no li va agradar gens. El brasiler li va retirar la mà i li va dir: "Tocarme no", visiblement enfadat.

A banda d'aquesta escena, les càmeres també van poder caçar moltes imatges de la tensió que es va viure a la gespa i la prova gràfica definitiva que Sergi Roberto no va tocar en cap moment la cara de Marcelo.

COMENTARIS