Analytics

La intensitat defensiva de Cillessen, Lenglet i Vermaelen

La intensitat defensiva de Cillessen, Lenglet i Vermaelen
La intensitat defensiva de Cillessen, Lenglet i Vermaelen
L'intranscedent Barça - Tottenham de la Champions va servir per donar descans als jugadors amb més càrrega de minuts i poder veure els menys habituals....
Cillessen

L'intranscedent Barça - Tottenham de la Champions va servir per donar descans als jugadors amb més càrrega de minuts i poder veure els menys habituals. Així, Cillessen va ocupar el lloc de Ter Stegen a la porteria i Valverde va apostar per un eix de la defensa inèdit amb la parella d'esquerrans formada per Lenglet i Vermaelen. Els 3 futbolistes van oferir un sòlid rendiment i es van mostrar molt actius per frenar els atacs d'un Tottenham que es jugava les opcions de seguir viu a la màxima competició europea.

Les dades de Carles Domènech al Laboratori de LaTdT demostren com van estar d'actius i van evitar que el Tottenham marqués més d'un gol en la visita al Camp Nou. L'única diana visitant va arribar al minut 85 quan el conjunt anglès estava quedant eliminat de la Champions i Pochettino va apostar per un onze ple de davanters i futbolistes ofensius.

El rendiment més impactant va ser el de Jasper Cillessen, que va continuar demostrant que és un dels millors porters suplents de la història del Barça. L'holandès va intervenir decisivament en 8 accions del Tottenham amb 6 pilotes blocades, 2 parades i 1 pilota rebutjada. Per la memòria quedarà la gran reacció davant la rematada cap de Son que Cillessen va treure sota la línia amb una gran capacitat de reflexos.

Per la seva banda, Lenglet i Vermaelen es van reivindicar com una parella molt sòlida i entre els 2 van recuperar fins a 13 pilotes en defensa. A més, van evitar el perill del Tottenham refusant 25 pilotes, 16 el francès i 9 el belga. Unes accions que van demostrar la seva solidesa i que poden ser una alternativa de garanties per donar descans a un Piqué que fins ahir havia jugat tots els minuts a la Champions i a la Lliga. 

COMENTARIS