Club

La Junta informa que va intervenir 2823 entrades falses el dia del Madrid

També han donat suport al nou format del Mundial de Clubs

La Junta informa que va intervenir 2823 entrades falses el dia del Madrid
La Junta informa que va intervenir 2823 entrades falses el dia del Madrid

També han donat suport al nou format del Mundial de Clubs

Josep Vives

Aquest dilluns hi ha hagut reunió de la Junta Directiva blaugrana, on han tractat àmpliament una acció que va liderar el club, contra el frau d'entrades el dia del Barça - Madrid. Tal com va explicar el portaveu del club, Josep Vives, després de la reunió, en aquesta actuació es van intervenir entrades falsificades, que implicaven un total de 2.823 socis titulars d’un abonament a l’Estadi.

Segons el club, les irregularitats detectades "constitueixen, des del punt de vista disciplinari, dues infraccions que els Estatuts qualifiquen de molt greus: la manipulació i falsificació d’un document oficial del club, i la posada a disposició de l’abonament a la revenda amb la intermediació de xarxes organitzades". Tenint en compte la gravetat dels fets, la Comissió de Disciplina del FC Barcelona "ha resolt la suspensió cautelar immediata de la condició d’abonats de tots els afectats".

Els expedients de la UEFA per les estelades

En la reunió de la Junta, la directiva ha estat informada de l’arxiu sense sanció dels expedients incoats per la UEFA arran de l’exhibició de banderes estelades en tres partits de la UEFA Champions League disputats al Camp Nou. La UEFA havia imposat inicialment una sanció de 150.000 euros que ara, finalment, han estat desestimada.

El nou format del Mundial de Clubs

En un altre dels punts de la Junta Directiva, s'ha ratificat el suport a la proposta de la FIFA sobre el nou model de competició del Campionat del Món de Clubs, que el convertirà en una competició de 24 equips que es jugarà cada 4 anys, durant la segona quinzena de juny. Amb aquest nou campionat, s’eliminen dues competicions: la Copa Confederacions i l’actual Copa Mundial de Clubs.

Felicitació al President de la Generalitat

Josep Vives ha aprofitat la intervenció per transmetre la felicitació, en nom del club, a Quim Torra, 131è President de la Generalitat.

COMENTARIS