Mercat

La lesió de Vermaelen aboca el Barça al mercat

Només Piqué i Lenglet estan en perfectes condicions

La lesió de Vermaelen aboca el Barça al mercat
La lesió de Vermaelen aboca el Barça al mercat

Només Piqué i Lenglet estan en perfectes condicions

Diumenge passat, al camp del Llevant, Ernesto Valverde va improvisar un dibuix tàctic, amb 3 centrals, per les molèsties que va patir Semedo a última hora. Amb aquest experiment, el tècnic va apostar per tres centrals (Piqué, Lenglet i Vermaelen) i dos laterals llargs (Dembélé i Jordi Alba), un esquema que va funcionar prou bé… Però que no va durar tot el partit.

Al minut 7 de la segona part, Arthur va entrar al lloc de Vermaelen i va enviar Rakitic a la defensa. El flamenc s'havia lesionat (aquest dilluns es va confirmar que havia patit un trencament al soli de la cama dreta) i, de nou, Valverde havia d'improvisar per continuar imposant-se a l'equip valencià.

Amb Vermaelen de baixa (i tenint en compte la situació d'Umtiti, que encara no està clar si tornarà a jugar aquest curs), només queden Piqué i Lenglet com a centrals del primer equip. I tenint en compte l'ús limitat que Valverde fa dels jugadors del filial, el primer equip no té més recursos fins que no torni alguns dels centrals de baixa (Vermaelen trigarà un mes). D'aquesta manera també es podria omplir un buit que té la plantilla blaugrana: un altre central dretà que doni el relleu a Gerard Piqué.

D'entre els noms que han sonat com a possibles futuribles, hi ha Diego Llorente (R. Societat), Jorge Meré (Colònia) o Christensen (Chelsea).

COMENTARIS